Aanbieding: Samsung Galaxy smartwatch met 30% (!!) korting. Bekijk hier!

Een trainingsdoel maken in Polar Flow

Je kan een Polar horloge koppelen aan Polar Flow. Binnen deze applicatie (zowel web als in app-formaat) kun je trainingsdoelen aanmaken. In het Engels wordt dit Training Target genoemd. Hiermee kun je gedetailleerde trainingsdoelen voor de webservice maken om je te helpen bij het plannen van je training. De doelen worden weergegeven in jouw persoonlijke dagboek en in het overzicht in Polar Flow. Je kan daarna de trainingsdoelen ook toevoegen aan de lijst met persoonlijke favorieten en ze gebruiken als sjablonen bij het maken van nieuwe doelen. In dit artikel leer je hoe je een trainingsdoel maakt in de Polar Flow webservice. Ook lees je welke horloges hier goed geschikt voor zijn.

Een trainingsdoel maken in de Polar Flow webservice

Een trainingsdoel aanmaken is niet heel lastig. Dit doe je via de desktop/browser website van Polar zelf. Deze vind je hier.Je kan hier ook direct een nieuw apparaat aanmelden.

  1. Ga naar  Dagboek en klik op  Toevoegen  >  Trainingsdoel .
  2. Kies  in het  trainingsdoel toevoegen Sport , voer  doelnaam in  (maximaal 45 cijfers),  datum  en  tijd  en eventuele  opmerkingen  (optioneel) die u wilt toevoegen.

Soorten trainingdoelen bij Polar horloges in Flow

Je kan kiezen uit meerdere doelen in Polar Flow. De trainingsdoelen zijn als volgt onderverdeelt:

  • Duurdoel:  Kies een duur voor uw doel in uren en minuten.
  • Afstandsdoel:  Kies een afstand voor uw doel in kilometers of mijlen.
  • Caloriedoel:  Kies een doel op basis van het aantal calorieën dat u wilt verbranden tijdens uw trainingssessie.
  • Intervaldoel:  kies een doel op basis van intervallen. Werk tijdens uw trainingssessie aan een aantal intensieve werkfasen en herstelperiodes met lage intensiteit om uw routine te verbeteren.
  • Gefaseerd doel:  u kunt uw trainingssessie in fasen splitsen en voor elk een andere duur en intensiteit instellen. Deze is bijvoorbeeld voor het maken van een intervaltraining en het toevoegen van de juiste opwarm- en afkoelfasen.
  • Race Pace-doel:  daag jezelf uit en probeer je doeltijd voor een bepaalde afstand te halen – loop bijvoorbeeld 10 km in 45 minuten – of streef naar een constant tempo. Vul twee van de waarden in en je krijgt automatisch de derde

Welke horloges zijn geschikt om trainingdoelen mee te maken?

Je kan met vrijwel alle Polar horloges trainingsdoelen maken in de native app Polar Flow. Je kan er vanuit gaan dat nieuwe horloges van het populaire horlogemerk er onder vallen.  De onderstaande horloges zijn hiervoor geschikt:

Top 10 smartwatches en activity trackers banner

A300 , A360 , A370 , Grit X , Ignite , M200 , M400 , M450 , M460 , M600 , Polar Flow webservice , Unite , V800 , Vantage M , Vantage V , Vantage V Titan

Bron en meer info: https://support.polar.com/en/support/how_do_i_create_a_training_target_in_polar_flow?product_id=91739&category=faqs (Engelstalig)

Voor jou geselecteerd
Polar H10 review en ervaringen
H10 hartslagsensor van Polar koppelen met een Garmin Forerunner