Home » Blog » De Suunto app installeren uit de Google Playstore

De Suunto app installeren uit de Google Playstore

Suunto app downloaden instellen

Wie een sporthorloge/smartwatch van het merk Suunto heeft, kan deze koppelen aan de Suunto app. Om het maximale uit je horloge te halen raden wij dit altijd aan. De app is op het moment van schrijven net geen 40 MB groot, waardoor het nauwelijks ruimte inneemt op jouw telefoon. Je kan dan alle (gezondheid)statistieken die een Suunto horloge kan meten overzichtelijk bekijken in een app voor de smartphone. Wij hebben de app geïnstalleerd op een Android telefoon en nemen je in het onderstaande artikel stap-voor-stap mee hoe je de Suunto app uit de Playstore kan halen en installeren op jouw smartphone!

Over de Suunto app

Suunto noemt de app een metgezel voor sport en avontuur. De app is gemaakt om de trainingservaringen te optimaliseren en je te helpen om persoonlijke doelen en avonturen te realiseren. In de applicatie zie je onder andere wekelijkse doelstellingen, waardoor je zelf meer motivatie hebt om te sporten. Verder kan je trainingen analyseren, activiteiten tracken, stappendoelen maken, calorieën inzichtelijk maken en nog veel meer. Zo kun je foto’s en video’s delen met gelijkgestemde mensen in de Suunto gemeenschap en een bericht achterlaten om hen aan te moedigen. De app is – op het moment van schrijven – meer dan 500.000 keer gedownload in de Google Appstore sinds 23 april 2018.

Geschikte horloges

Hieronder zie je een aantal geschikte horloges die je goed aan de app kan koppelen. De prijzen staan gesorteerd van laag naar hoog en worden dagelijks opgehaald bij diverse Nederlandse en Belgische webwinkels.

Installeren van de Suunto app uit de Playstore

Via het onderstaande stappenplan en met de foto’s zie je precies hoe je de app installeert uit de Playstore. Daarna kun je de applicatie koppelen aan jouw Suunto horloge. Zodra je de app hebt gedownload en geïnstalleerd zul je vaak automatisch een koppel-service bericht krijgen op je Suunto smartwatch. Je kan dan de stappen volgen om de twee apparaten met elkaar te laten verbinden.

Stap 1: Ga naar de Playstore

Suunto app installeren playstore google

Stap 2: Zoek naar Suunto

Suunto app installeren playstore google

Stap 3: Klik de juiste applicatie aan & installeer

Suunto app installeren playstore google

Stap 5: Stel de Suunto app in

Suunto app installeren, instellen en koppelen

Hoofdafbeelding: Suunto.com & Suunto App logo PlayStore Google

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.