Home ยป Blog ยป Alles over de Amazfit Ares: review, kopen en onze mening

Alles over de Amazfit Ares: review, kopen en onze mening

Amazfit Ares

De Amazfit Ares is de nieuwste smartwatch van het merk Amazfit. Het is een smartwatch / activity tracker die verkocht gaat worden voor minder dan 100 euro. De adviesprijs in China ligt op 70 dollar, maar de kans is groot dat de Amazfit Ares in Nederland en Belgiรซ toch net een ander prijskaartje gaat krijgen. Qua specificaties beloofd de Amazfit Ares heel veel goeds. In deze blog bekijken we alles wat met dit horloge te maken heeft, zie je hoe je de smartwatch kan kopen en geven we onze eerlijke mening over dit goedkope apparaat met veelbelovende specificaties. Wij houden dit artikel bij met de meest recente informatie.

Wat is de Amazfit Ares?

De Amazfit Ares is een GPS-smartwatch van het bedrijf Huami Technologies. Het is ontworpen met het oog op sporten en buiten zijn. De Amazfit Ares  heefteen helder, kleurendisplay in een innovatieve achthoekige behuizing en is voorzien van een zachte siliconenband. Comfortabel om te dragen en toch duurzaam genoeg voor ruige omstandigheden, je kunt gegevens van het horloge gemakkelijk aflezen, zelfs in direct zonlicht. Andere belangrijke specificaties en kenmerken zijn: waterbestendigheid van 50 meter en een belofte van 13 dagen batterijduur bij normaal gebruik.

Bron: https://cn.amazfit.com/ares.html

De Amazfit Ares biedt belangrijke inzichten om je te helpen jouw trainingen te analyseren, beter te trainen, slimmer te herstellen en veranderingen in je fitnessniveau te volgen. Met de prijs van onder de 100 euro is het een budget smartwatch.

Amazfit Ares specificaties op een rij

 • 46,5×55,6x14mm
 • 48 g (inclusief riem)
 • Waterbestendig tot 5ATM
 • 1,28 inch transflectief LCD (vierkant)
 • Corning Gorilla 3
 • ‘BioTracker’ PPG optische hartslagmeter
 • GPS + GLONASS
 • Bluetooth 4.2, BLE
 • 200 mAh batterij
 • Behuizing van polycarbonaat
 • Ondersteunt Android 5.0 en hoger, iOS 10 en hoger

Onze review over het horloge

Het horloge heeft geweldige specificaties, vergelijkbaar met sporthorloges in het segment โ‚ฌ150 – โ‚ฌ225. Het horloge heeft een lange batterijduur in normaal gebruik en je kan er meer dan 70 sporten mee tracken. Wij hebben het horloge nog niet uit kunnen testen of in ons handen gehad, omdat deze in Europa nog niet beschikbaar is. Wij staan wel als eerste in de rij om het horloge te kopen. Een uitgebreide review lees je dan ook snel op Sporthorloge365.nl! Vooralsnog moeten we doen met de specificaties en beloften. Deze zijn in ieder geval steengoed voor een sporthorloge onder de 100 euro!

Amazfit Ares kopen

Op 1 juni 2020 komt het horloge uit in China. De verwachting is dat Europa snel gaat volgen. Zodra we meer informatie hebben over de releasedatum van de Ares, updaten wij dit artikel direct. Hieronder bekijk je tot die tijd andere horloges van het merk Amazfit. ย 

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.