Home » Blog » Zeilhorloge: MARQ® Captain: American Magic Editie kopen en informatie

Zeilhorloge: MARQ® Captain: American Magic Editie kopen en informatie

Garmin MARW Captain edition

De luxe serie horloges van Garmin worden sinds 2019 ondergebracht onder de naam MARQ. De MARQ-serie bestaat onder andere uit de Commander, Captain en Aviator. In het tweede kwartaal van 2020 wordt hier ook de American Magic Editie aan toegevoegd. Dit nieuwe model van Garmin voegt een aantal leuke functionaliteiten toe aan de vele functies die de serie heeft. Een aantal functies zijn speciaal ontworpen voor en door zeilers. Het is dan ook een uitstekend zeilhorloge. Hieronder bekijken we het horloge in het kort, je leest alles over de MARQ Captain: American Magic Editie.

Luxe smartwatches van Garmin: MARQ-serie

De Garmin MARQ-serie werd voor het eerst geïntroduceerd in 2019 en is uitgegroeid tot dé serie van luxe smartwatches van Garmin. De MARQ-serie combineert het ontwerp van traditionele horloges met de smartwatchtechnologie van tegenwoordig. In de serie kun je meerdere horloges vinden; van speciale modellen voor piloten tot horloges voor mensen die racen. In de luxe smartwatch-serie kan je de volgende modellen al kopen:

  • Driver
  • Aviator
  • Captain
  • Commander
  • Adventurer
  • Athlete

De American Magic Edition in de MARQ-serie

De nieuwste aanwinst van Garmin is de MARQ® Captain: American Magic Editie. Deze is ontworpen samen met de  American Magic yacht racing team. De behuizing van de Garmin MARQ Captain: American Magic Edition brengt een paar belangrijke wijzigingen aan in het basismodel MARQ Captain. De algehele vorm, zoals we deze bij andere modellen in de serie zien, blijft behouden, met de bekende klassieke sporthorloge-lijnen, maar de rest van het ontwerp is aanzienlijk aangepast voor deze zeil-editie. Op het display zie je bijvoorbeeld twee unieke wijzerplaten die speciaal voor zeilers zijn geïntegreerd: een kompas en een countdown timer.

Vol met functies

Een aantal functies van de American Magic Edition bevat drie verschillende zeilgerichte trainingsroutine-programma’s: racesimulatie, fitnesstest en intervallen, die elk gegevens verstrekken over hartslag, funning-dynamiek, VO2 max en een hersteladvies om het risico op training te minimaliseren letsel. Bovendien is de smartwatch vooraf geladen met topografische kaarten, kustkaarten, GPS-navigatie, maritieme profielen, weersomstandigheden, stormwaarschuwingen, tweerichtingscommunicatie, een nood-SOS-functie, muziekstreaming, Garmin Pay contactloze betaling, dagelijkse activiteiten volgen, slaapmonitoring, en slimme meldingen voor zowel Apple als Android smartphones. Het is duidelijk dat deze reeks tools is gericht op de toegewijde zeeman, terwijl meer algemene consumenten het totale aanbod misschien minder nuttig vinden dan sommige andere, meer algemene smartwatch-systemen. Dat gezegd hebbende, is een batterijduur van maximaal 12 dagen. Iets waar menig smartwatch/sporthorloge-gebruiker jaloers op is.

Prijskaartje en Garmin MARQ American Magic Edition kopen

Het horloge wordt door Garmin in het tweede kwartaal van 2020 gelanceerd en krijgt een adviesprijs mee van 1750 euro. Ben je een zeiler en heb je wat meer geld te besteden aan een smartwatch? Dan is er geen twijfel over mogelijk: Dit is hét horloge voor jou!

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.