Aanbieding: Bekijk de pre-order deals van de nieuwste Fitbit smarwatch via deze link!

Garmin Quatix 6x Solar: Speciaal voor de bootbezitters

Garmin Quatix 6x zeilen varen boot horloge met kaarten
Bron: Newsroom Garmin (Press) en https://www.businesswire.com/news/home/20200521005027/en/

Garmin staat er om bekend horloges te maken die speciaal voor bepaalde doelgroepen geschikt zijn. Zo heeft het een aantal zeer goede golfhorloges en horloges voor mensen die bij defensie werken in het assortiment. De Garmin Quatix 6x Solar is speciaal voor mensen die varen, vissen, cruisen en zeilen, evenals andere watersporten. Het horloge heeft alles wat je nodig hebt op de boot. Van kustkaarten en binnenkwaterkaarten tot extra batterijduur dankzij opladen met zonne-energie. In deze blog bekijken we het nieuwste watersporthorloge van Garmin, de Quatix 6x solar-editie.

De Garmin Quatix® 6X Solar multisport GPS- smartwatch

Dat is de volledige naam van dit prachtige horloge. Het combineert het beste van de al bestaande Fenix 6x Pro Solar met allerlei functies die van pas kunnen komen op – en rondom – het water. Daarnaast kun je het horloge natuurlijk ook gewoon gebruiken als multisporthorloge en stappenteller. Het werkt in combinatie met Garmin Connect, waardoor je ook uitgebreide gezondheidsstatistieken kan bekijken, zoals slaapscore en VO2 Max. Hieronder zie je de uitleg van Garmin zelf

Functies voor op de boot

Het horloge heeft enorm veel functies, vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Garmin 945. De volledige specificaties lees je op de website van Garmin Nederland. Naast de functies van normale high-end Garmin sporhorloges, heeft het ook veel speciale functies voor boot-bezitters. Dit zijn onder andere:

Top 10 smartwatches en activity trackers banner

  • Je kan de boot besturen vanaf de pols (zie bovenstaande video voor uitleg)
  • Er zit een co-kapitein-functie ingebouwd. Via het horloge krijg je alle informatie die je nodig hebt tijdens het varen
  • In de Quatix 6x Solar zitten kustkaarten en binnenwaterkaarten ingebouwd. Je raakt dus nooit meer de weg kwijt!
  • Contactloos betalen
  • Tot wel 24 dagen batterijlevensduur, omdat het horloge op kan laden middels zonne-energie. Van zichzelf heeft het horloge ook al een zeer lange accuduur.

Is dit het beste horloge voor mensen die graag varen?

Garmin heeft een geweldig horloge afgeleverd dat voortborduurt op het succes van de Fenix 6x-serie. Het is voor ons op het moment zeker een van de beste, maar ook meteen een van de duurste, horloges voor mensen die graag varen en/of een eigen boot bezitten. Er zijn nog veel meer horloges te vinden die erg geschikt zijn voor bootbezitters, zoals de Suunto Core-serie of Optimum Series 12.

Garmin Quatix 6x Solar kopen

Het horloge is in Nederland in het tweede kwartaal van 2020 beschikbaar. Je kan de website van Garmin – of onze website – in de gaten houden.

Voor jou geselecteerd
Amazfit middagdutjes dutjes tracken
Amazfit horloges tracken nu ook korte dutjes