Aanbieding: Fitbit Inspire HR (met hartslagmeter) voor €84,99. Bekijk hier!

Samsung Galaxy Watch 3: Alles wat we nu weten

Samsung Watch 3 info
Uitgelichte afbeelding: De oude Samsung Watch. | Samsung.com

Afgelopen weekend zijn er hardnekkige geruchten de wereld in geholpen door een groep ontwikkelaars en Android fans. In de code van de Samsung app zou namelijk al verwijzingen zijn opgenomen naar de Galaxy Watch 3. Aan de ene kant vreemd, want eigenlijk zou Galaxy Watch 2 een logische opvolger zijn van de eerste generatie Samsung smartwatches. Toch denken wij ook dat Samsung het nummer 2 overslaat en direct de Galaxy Watch 3 lanceert. Dit zou nog eens sneller kunnen zijn dan je zou denken. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. In dit artikel lees je alles wat te maken heeft met de Samsung Galaxy Watch 3, waarvan hints in de code van de Samsung Galaxy Wearable-app zijn gevonden.

Galaxy Watch 3 release

Er is nog niet bijster veel bekend over de nieuwste smartwatch van Samsung. Toch wordt het horloge al snel verwacht. Dit kan zelfs al volgende maand (juli 2020) zijn, maar het horloge wordt sowieso ergens voor, in of net na de Nederlandse zomervakantie verwacht. Eigenlijk dachten wij dat het horloge al eerder gelanceerd zou worden, tegelijkertijd met de Galaxy Note 20, maar dit bleek niet het geval te zijn. De eerdere versie, de normale Galaxy Watch, staat bij ons in meerdere toplijsten hoog genoteerd. We zien het horloge terug in een van de belangrijkste lijsten: De beste smartwatches van dit moment. Natuurlijk gaat – als alle geruchten kloppen – de Samsung Galaxy Watch 3 een mooi plekje krijgen in deze lijst. Ook is het een van de beste horloges om mee te sporten.

Prijs van de Samsung Galaxy Watch 3

Wat de prijs van de Galaxy Watch betreft, hebben we tot nu toe geen geruchten gehoord of leaks gelezen (heb je dit wel, laat het ons gerust weten onder dit artikel of via de contact-opties! Wat we wel weten, is dat het verkrijgbaar is in varianten van 41 mm en 45 mm. Het zou ook de eerste Samsung-smartwatch kunnen zijn die een titanium behuizing krijgt, zoals de Apple Watch Series 5 . Dit, en het feit dat er mogelijk een draaiende ring op het nieuwe horloge zit, kan de prijs zeker opdrijven, maar we zullen moeten afwachten.

Fitbit Charge aanbieding

Het horloge slaat een nummer over

In 2019 bracht Samsung het horloge Galaxy Active 2 uit. Wellicht wil het bedrijf eventuele verwarring met een Galaxy Watch 2 voorkomen en heeft het hierdoor gekozen om dit nummer over te slaan. Samsung doet dit wel regelmatig. Zo bracht het na de Samsung Galaxy S10 smartphone recent de S20-edities uit. S11 t/m S19 werden hierdoor gewoon overgeslagen.

De Galaxy Watch 3 kopen

Je kan op het moment het horloge nog niet kopen. Zodra het horloge uit is, zullen wij snel proberen om er een uitgebreide review over te schrijven. Ook zie je dan in onze prijsvergelijker een overzicht van alle aanbiedingen van dit nieuwste Samsung horloge.

Voor jou geselecteerd
Mi Band 5 NFC
Xiaomi Mi Band 5: wereldwijde release in juli 2020