Home » Prijsvergelijker » Het merk Fitbit: alle smartwatches en activity trackers » Fitbit Inspire: Beste prijzen en aanbiedingen op een rij

Fitbit Inspire: Beste prijzen en aanbiedingen op een rij

De Fitbit Inspire is in 2019 uitgekomen. Het is een goedkope budget activity tracker van het merk Fitbit. Dit wordt ook wel een wristband genoemd. Veel mensen denken dat de Insipre een smartwatch is, maar dat is het niet. Er zitten veel verschillen tussen een sporthorloge, smartwatch en activity tracker. De Inspire heeft twee versies, de normale en de HR. Het verschil: De ene meet hartslag aan de pols en de normale Inspire doet dit niet. Ik adviseer mensen die een actvity tracker zoeken om altijd te zoeken naar een model met een hartslagmeting aan de pols. Deze zijn niet eens veel duurder. Dit model, zonder HR, is prima als je deze in de aanbieding tegen een lage prijs kan kopen. Toch mis je misschien al snel geavanceerde statistieken die je met hartslag kan berekenen. Hieronder zie je een overzicht van aanbiedingen en beste prijzen van dit model.

Goed om te weten: De Fitbit Inspire is een ouder model dat nauwelijks tot niet meer in de winkel verkrijgbaar is. De Inspire-serie is wel uitgebreid met de nieuwe Fitbit Inspire 2.

Prijsvergelijker Fitbit Inspire (zonder HR)

Hieronder zie je de laagste prijs van de Fitbit Inspire. Ik kan het niet vaak genoeg herhalen: dit is de versie zonder HR. Dus zonder hartslagmeter. Ook heeft dit model geen uitgebreide slaapanalyse, zoals de Fitbit Charge 4 aanbiedingen wel hebben. Hieronder worden de prijzen van laag naar hoog weergeven.

€68,99
Coolblue.nl
€69,95
Coolblue.nl
€69,99
€79,95
7 nieuw vanaf €69,99
1 tweedehands vanaf €69,96
Prijs gecheckt op 15 januari 2022 02:10
Amazon.de

Bekijk informatie in een video

De onderstaande video geeft een goed beeld weer van wat je kan verwachten van de tracker. In het filmpje wordt ook de HR-versie getoond.

Verschillen tussen de twee versies

Fitbit Inspire en Fitbit Inspire HR zijn twee van de nieuwste fitnessbanden van het bedrijf in India. Het belangrijkste verschil tussen beide is dat de Inspire HR continue hartslagmeting heeft , en hoewel beide zwembestendig zijn, kan alleen Inspire HR zwemtrainingen bijhouden.

Horlogebandjes voor de Inspire kopen

Je kan voor dit model nieuwe horlogebandjes kopen. Leuk is dat je dit in veel kleuren kan doen. Hieronder zie je enkele voorbeelden. Als je op de Bekijk-knop drukt, lees je er direct meer informatie over en kun je het bandje ook in de winkelwagen doen!

Screenprotector voor een krasvrij scherm!

Ook al is het display van deze Fitbit activity tracker vrij klein, een krasje zit er helaas snel op. Om het apparaat zo optimaal mogelijk te beschermen, raad ik een screen protector aan. Deze zijn niet duur. Bekijk hieronder de beste opties, prijzen en aanbiedingen!

Veelgestelde Fitbit Inspire HR vragen op een rij

Een aantal vragen en antwoorden over deze activity tracker op een rij.

?Kan ik zwemmen met de Inspire tracker?

Ja. Net zoals vrijwel alle andere moderne Fitbit trackers kun je er mee zwemmen en het gebruiken als zwemhorloge. Het apparaat heeft echter geen ondersteuning om zwemmen mee te tracken als activiteit. Dan kun je het beste een Inspire HR kopen. Deze activity tracker is iets uitgebreider.

?Kan dit apparaat mijn bloeddruk meten?

Helaas. Dat wordt niet ondersteunt in dit apparaat. Voor de meest geavanceerde activity tracker van het merk Fitbit kies je de Fitbit Charge 4.

?Waarom staat er geen HR bij het product?

Als je de Fitbit Inspire in de winkel bekijkt, zie je dat er geen HR achter de naam staat. Dit houdt in dat de tracker geen hartslag meet. Het meet wel aantal stappen en een aantal andere gezondheidsstatistieken. Deze zijn niet zo uitgebreid als bij andere toestellen van hetzelfde merk.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner