Home » Prijsvergelijker » Het merk Fitbit: alle smartwatches en activity trackers » Fitbit Inspire HR aanbiedingen en beste prijzen online bekijken

Fitbit Inspire HR aanbiedingen en beste prijzen online bekijken

De Fitbit Inspire serie bestaat uit twee goedkope activity trackers. Beiden zijn in 2019 uitgebracht door het gelijknamige merk. De Fitbit Inspire is een activity tracker zonder hartslagmeter. De Inspire HR heeft wél een hartslagmeter. Daarnaast biedt de HR-versie van dit model wel uitgebreide slaapanalyses. Dit zijn tevens de twee grootste verschillen tussen de twee horloges. De goedkopere van de twee is zonder HR. Ik zou zelf áltijd voor de HR-versie gaan, omdat hartslagmetingen aan de pols enorm veel toevoegen. Je krijgt dan uitgebreidere analyses tijdens activiteiten. Ook kun je op basis van jouw hartslaggegevens veel belangrijke informatie afleiden. Op deze pagina van de Fitbit Inspire HR prijsvergelijker bekijk je aanbiedingen en deals. Niet alleen voor deze goedkope actvity tracker, maar ook voor horlogebandjes en screen protectors (cases).

Fitbit Inspire HR kopen: Beste prijs online en aanbieding

Hieronder zie je direct waar dit horloge in de aanbieding is. De prijsvergelijker van de Inspire HR is gesorteerd op van laag naar hoog. De prijzen worden dagelijks opgehaald bij grote webwinkels, zoals Decathlon, Bol.com, Coolblue, Wiggle en Bever, maar ook bij 50 andere kleinere webwinkels. Je ziet dus direct de beste prijs van de bij ons aangesloten webwinkels!

Wat is de Inspire HR van Fitbit?

De Fitbit Inspire HR werd naast de Inspire uitgebracht. Naast alle functies van de Inspire biedt het ook hartslagmeting. Het is een activity tracker. Als opvolger zou je de Charge 4 van Fitbit kunnen benoemen, maar deze zit wel in een andere serie én andere prijsklasse. Dit model valt onder de goedkope trackers die je onder de 100 euro kan kopen. Enkele kenmerken van de HR uit de Inpsire serie op een rij:

  • Herkent automatisch verschillende activiteiten
  • Toont meldingen vanaf de smartphone die binnekomen
  • Heeft (in tegenstelling tot de normale Inspire) wel slaapmetingen en slaapanalyses
  • Gebruiksvriendelijk interface, daarom erg geschikt voor jong én oud
  • Hartslagmeting aan de pols
  • Batterijduur tot 5 dagen, maar bij het volgen van activiteiten wordt de batterijduur wel iets vermindert.

Het design bekijken en de tracker in gebruik

In de onderstaande video zie je de tracker aan het werk. Ook krijg je een goed idee van het design. Het is toch altijd fijn om het apparaat eens te bekijken terwijl deze om de pols zit bij iemand! Deze video is afkomstig van het officiële kanaal van Fitbit.

Horlogebandje kopen voor de Fitbit Inspire HR tracker

Je kan het horlogebandje omwisselen naar een ander soort bandje. Leuk om eens af te wisselen of om de tracker bij je kleding af te stemmen. Daarnaast kan het ook van pas komen als je een allergische reactie krijgt op het horlogebandje. Je kan bandjes voor Fitbit toestellen in meerdere soorten, maten en kleuren kopen. Hieronder bekijk je direct enkele voorbeelden bij aangesloten webwinkels.

Screenprotector voor dit horloge

Een screenprotector of Fitbit Inspire HR Case kan helpen om je horloge zo krasvrij mogelijk te houden. Gelukkig is het scherm van de Fitbit al een klein beetje voorbereid op krasjes, zodat je niet bij elke keer stoten een krasje krijgt. Toch kan het voorkomen dat je een keer valt of iets scherps tegen het scherm van de Inspire HR krast. Dan komt een screenprotector of case wel goed van pas. Bekijk hieronder geschikte soorten bescherming voor deze activity tracker.

Veelgestelde vragen (en antwoorden) op een rij

Een aantal vragen en antwoorden over dit horloge op een rij. Heb je zelf ook een vraag? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder met Fitbit-, sporthorloge-, activity tracker- en smartwatch-gerelateerde vragen! Hieronder bekijk je veelgestelde vragen over de Inspire HR.

?Wat kan een Inspire HR allemaal?

De Fitbit Inspire HR is een eenvoudig, maar solide prestatie- en fitnesstracking apparaatje.De Inspire HR is misschien een tracker op instapniveau van Fitbit . Het is wel een zeer krachtig apparaatje. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid geschikt voor jong en oud. Het scoort ook goed in de toplijst met beste activity trackers voor kinderen.. Het apparaat ondersteunt tot wel 15 verschillende binnen- en buitenactiviteiten, waaronder wandelen, hardlopen, elliptisch, gewichtheffen en meer.

?Kan je oproepen beantwoorden en afwijzen?

Ja, indien gekoppeld aan een iPhone of Android (8.0+) telefoon. De Fitbit Inspire HR kan  inkomende telefoongesprekken weigeren of accepteren. Bij een telefoon met een oudere versie van het Android- besturingssysteem, kunt je oproepen op uw apparaat weigeren, maar niet accepteren.

?Kan ik douchen of zwemmen met de Inspire HR?

Ja. Het horloge heeft een classificering van 5 ATM. Je kan er dus mee douchen en zwemmen. De Inspire en Inspire HR fitnesstrackers hebben een OLED-display en een zwembestendig ontwerp.

?Moet ik een Inspire of Inspire HR kopen? Verschillen?

Ik zou altijd gaan voor de Inspire HR. Je mist gewoon echt veel als je horloge of smartwatch geen hartslag aan de pols meet. Naast dit verschil is het andere grote verschil tussen de twee horloges de slaapanalyse. De normale versie biedt geen slaapanalyse en statistieken. HR biedt dat wel.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner