Home » Prijsvergelijker » Het merk Fitbit: alle smartwatches en activity trackers » Fitbit Charge 2: beste prijzen en aanbiedingen

Fitbit Charge 2: beste prijzen en aanbiedingen

De Fitbit Charge 2 is een activity tracker die in 2016 is uitgebracht. Qua ontwerp lijkt het toestel enorm veel op de nieuwere trackers, zoals de Fitbit Charge 3 en de Fitbit Charge 4. Je kan dit model nog steeds in de winkel kopen, maar ik raad zelf toch aan om eerder te kijken naar de twee nieuwere edities. Je betaalt hier niet eens meer geld voor, maar krijgt wel net een nieuwer model. De Charge 4 is echter wel een stuk duurder, maar heeft wel een ingebouwde GPS. Deze ontbreekt in de Fitbit Charge 2. Toch is het voor veel mensen een erg fijn horloge. Wellicht dat je deze tracker in de aanbieding voor een mooie prijs kan kopen. Dan is het zeker de moeite waard!

Goed om te weten: Dit model is sterk verouderd. Bekijk eens de nieuwere Fitbit Charge 4 en de Fitbit Charge 5 of bekijk hier een vergelijking tussen de twee nieuwste Charge-modellen.

Prijsvergelijker van de Fitbit Charge 2

Hieronder zie je de laatste en beste prijzen van deze tracker. De prijzen worden weergeven van laag naar hoog. De prijzen en Fitbit Charge 2 aanbiedingen worden elke dag live opgehaald bij de bij ons aangesloten webwinkels. Als een artikel afgeprijsd is, verschuift deze naar een hogere positie in de lijst. Zo zie je zelf altijd live de beste prijzen!

Wat is de Charge 2 en wat zijn de kenmerken?

De Fitbit Charge 2 is een activity tracker. Het horloge is uitgebracht in 2016. Je draagt deze tracker om je pols net als een normaal horloge. Enkele kenmerken zijn:

  • Stappenteller
  • Tellen van verdiepingen en traptreden
  • Hartslag
  • Slaapmonitor, slaapscores en slaaptracking
  • Klok
  • GPS alleen in combinatie met smartphone.

Informatie in een video bekijken

Hieronder zie je meer informatie in een video over deze budget activity tracker, die je voor hele mooie prijzen kan kopen.

Nieuw horlogebandje kopen voor de Charge 2

Je kan het horlogebandje verwisselen. Dit is erg eenvoudig. Je koopt een nieuw bandje en vervangt hiermee het oude bandje. Het leuke is dat je veel verschillende soorten Fitbit horlogebandjes kan kopen tegen leuke prijzen. Zo verander je met een handomdraai het uiterlijk va de activity tracker. Hieronder zie je enkele voorbeelden

Het scherm beschermen

Heb je op het moment al een Fitbit Charge 2 horloge en wil je dat deze zo lang mogelijk meegaat? Dan zou je een screen protector kunnen overwegen. Dit is een extra beschermlaag die je over je scherm heen plakt. Hierdoor gaat het scherm minder snel kapot en ben je beter beschermt tegen krassen en putjes. Hieronder zie je een aantal voorbeelden. Ook deze zijn van hoog naar laag gesorteerd.

Veelgestelde vragen over deze goedkope activity tracker

Een aantal vragen en antwoorden op een rij. Deze vragen zijn een verzameling van vragen die ik en mijn collega’s veel gehoord hebben of vragen die online populair zijn. Onder de vraag zie je direct mijn antwoord.

?Wat kun je allemaal met een Fitbit Charge 2?

Ten eerste doet de Fitbit Charge 2 op het meest basale niveau wat veel andere activity trackers doen. Het registreert uw dagelijkse stappentelling, beklommen trappen, verbrande calorieën, afgelegde afstand, hartslag en slaappatronen. Het zal meldingen tonen van je smartphone, zoals inkomende gesprekken en kalender waarschuwingen.

?Is het de moeite waard om de Charge 2 te kopen?

Ik raad zelf aan om te kijken naar nieuwere modellen van dit horloge, tenzij je een goede tweedehands deal kan krijgen. De Charge 3 en Charge 4 zijn veel beter. De 4 heeft zelfs een ingebouwde GPS!

?Hoe lang gaat de batterij mee?

Bij een juiste lading kan de batterij van een Fitbit vijf tot zeven dagen meegaan voordat hij opnieuw moet worden opgeladen, afhankelijk van het model van je apparaat en hoe actief je het gebruikt.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner