Home » Prijsvergelijker » Het merk Fitbit: alle smartwatches en activity trackers » Fitbit Charge 3 kopen: beste prijzen en aanbiedingen

Fitbit Charge 3 kopen: beste prijzen en aanbiedingen

De Fitbit Charge 3 is een comfortabele en slanke fitnesstracker, die ook smartwatch-meldingen om je pols kan weergeven. Het is een zeer populaire activity tracker van het immens populaire merk Fitbit. In 2020 is de Fitbit Charge 4 uitgekomen, waardoor je de Charge 3 voor heel goedkoop al kan kopen. Op deze pagina lees je meer informatie over de Fitbit Charge 3, bekijk je de specificaties en vergelijk de beste prijzen en aanbieding. Vaak als er een nieuwer toestel beschikbaar is, dan wordt het oudere model goedkoper. Dit zie je ook bij de voorloper van de Charge 4 goed terug.

Goed om te weten: Dit model is sterk verouderd. Bekijk eens de nieuwere Fitbit Charge 4 en de Fitbit Charge 5 of bekijk hier een vergelijking tussen de twee nieuwste Charge-modellen.

Fitbit Charge 3 aanbiedingen en beste prijzen vergelijken

De Fitbit Charge 3 kopen kun je vaak het beste gewoon online doen. Hier heb je meestal de beste prijs, al helemaal als je een leuke aanbieding meepikt. Hieronder zie je een duidelijk overzicht met alle prijzen van de bij ons aangesloten webshops. De prijzen staan gesorteerd van laag naar hoog. Druk op de ´bekijk’ knop om er meer over te lezen.

Charge 3 Fitbit informatie

De Fitbit Charge 3 is een activity tracker zonder eigen GPS. Je draagt de tracker, ook wel fitnessband, sporttracker of sporthorloge genoemd, als een normaal horloge. Qua uiterlijk is het display slanker dan je van een normaal sporthorloge gewend bent. Het valt daarom ook echt onder de noemer activity tracker. Het apparaat meet je hartslag continue, geeft meerdere gezondheidsstatistieken, waaronder de slaapscore, en werkt in combinatie met een telefoon als GPS-toestel. Ook kan dit toestel smartwatch meldingen doorzetten vanaf een telefoon naar het horloge. Zo zie je op de Fitbit Charge 3 direct als je gebeld wordt of een bericht krijgt. Daarnaast is dit horloge ook onderdeel van onze lijst met beste stappentellers.

Belangrijke kenmerken op een rij

Een aantal kenmerken op een rij:

  • 24/7 hartslagmetingen
  • Fitbit Next Level tracking van sporten
  • Je kan het gebruiken als een zwemhorloge
  • Slaaptracking met Fitbit Sleepscore
  • Cardio Fitness score
  • Aantal traptreden beklommen
  • Herinneringen om te gaan bewegen
  • Tot 7 dagen batterijduur
  • Aanpasbare klokken (clock faces)

Bekijk hier alle kenmerken van dit toestel!

Meer info in een video

In de onderstaande video, geplaatst door het officiële Fitbit-kanaal op YouTube, zie je meer informatie!

Nieuwe Charge 3 horlogebandjes kopen

Het voordeel van de meeste horloges van het merk Fitbit, is dat je er leuke horlogebandjes voor kan kopen. Hieronder zie je een aantal leuke bandjes. Klik op Bekijk-knop om er meer over te bekijken. Vaak zijn verschillende modellen horlogebandjes beschikbaar in meerdere kleuren en opties. Welk horlogebandje ga jij kopen voor de Charge 3?

Screenprotector Charge 3 Fitbit kopen

Om het scherm van jouw activity tracker goed te beschermen, kun je een screen protector of ‘case’ gebruiken. Hierdoor krijg je minder snel krassen op het scherm en maak je het apparaatje wat steviger. Vooral mensen die de tracker wel eens laten vallen of (extreme) sporten uitvoeren kunnen hier wel baat bij hebben.

Veelgestelde vragen en antwoorden op een rij

Ik krijg zeer regelmatig vragen over de Fitbit Charge 3 en Fitbit-horloges, smartwatches en activity trackers in het algemeen. Hieronder heb ik een aantal vragen met daarbij mijn antwoorden op een rij gezet.

?Is de Fibit Charge 3 de moeite waard?

De Fitbit Charge 3 is een comfortabele en slanke fitnesstracker, die ook smartwatch-meldingen om je pols kan geven. De batterij van het toestel gaat bijna een week mee. Als je veel activiteiten onderneemt, is dit natuurlijk wat minder lang.  Ook al is er een nieuwere versie uit, is de Charge 3 zeker de moeite waard.

?Wat is het verschil met de nieuwere Charge 4 van Fitbit?

Het allergrootste verschil zit in de GPS-functie. De Charge 3 heeft geen eigen GPS, waardoor je activiteiten altijd met een aangesloten telefoon moet doen als je een route wilt tracken. Vind je de route niet zo belangrijk, dan is de Charge 3 prima. De Fitbit Charge 4 heeft echter een ingebouwde GPS, waardoor je niet altijd met een gekoppelde telefoon hoeft te sporten.

?️Heeft deze activity tracker een ingebouwde GPS?

Helaas heeft de Fitbit Charge 3 geen ingebouwde GPS. In plaats daarvan werkt het samen met uw smartphone om uw GPS te volgen.

?Kun je met de Fitbit Charge 3 zwemmen?

Zoals eerder vermeld, is de Charge 3 zwembestendig. Met de nieuwe zwemmodus kun je je duur in realtime volgen en vervolgens naar je Fitbit-app verwijzen om je rondes en tempo te bekijken. Het herkent de training ook via de SmartTrack technologie voor automatische trainingsherkenning. Het horloge komt daarom ook voor in onze lijst met beste zwemhorloges.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner