Home » Blog » Overzicht van sportprofielen op een Wahoo ELEMNT Rival horloge

Overzicht van sportprofielen op een Wahoo ELEMNT Rival horloge

Wahoo ELEMNT Sportprofielen

Het Wahoo ELEMNT Rival GPS horloge is een echt multisporthorloge met een focus op triathlon. Dat betekent echter niet dat je alleen maar kan zwemmen, fietsen en hardlopen met het horloge. Het horloge blinkt echter wel uit in deze sporten. De overgangen tussen de triathlonsporten – in de triathlonsport ook wel transities genoemd – worden automatisch geregistreerd, zodat jij je kan focussen op sporten. Naast deze drie sporten staan er standaard op een Wahoo ELEMNT Rival horloge nog meer sportprofielen. In dit artikel zie je een overzicht van deze profielen en lees je er meer informatie over.

Wist je dat: Je kan aan een Wahoo ELEMNT Rival horloge ook een eigen sportprofiel toevoegen. Dit wordt ook wel een trainingsprofiel genoemd.

Overzicht standaard sportprofielen

Een Wahoo ELEMNT Rival sporthorloge heeft de volgende sportprofielen standaard ingeladen staan:

 • Hardlopen
 • Loopband
 • Ronde Zwemmen
 • Open Water Zwemmen
 • Fietsen
 • KICKR
 • Triathlon
 • Yoga
 • Multisport

Een standaard profiel bewerken

Je kan elk profiel naar wens indelen en wijzigen. Zo kun je bewerken wat voor gegevens tijdens de workout op je horloge moeten verschijnen en welke gegevens in de Wahoo ELMENT app moeten komen te staan na het voltooien van de workout. Een profiel bewerken doe je op de volgende manier:

 1. Open de Wahoo ELEMNT app
 2. Synchroniseer het Rival horloge met de app (homescreen)
 3. Scrol naar beneden in de app en klik het trainingsprofiel aan dat je wil bewerken
 4. Klik op Trainingspagina’s
 5. Wijzig de gegevens en druk vervolgens op de terugknop

Goed om te weten: Als je iets teveel hebt bewerkt kun je altijd het profiel weer terugzetten naar de standaardinstellingen.

In de winkel bekijken

Druk op de bekijk-knop voor meer informatie over dit Wahoo horloge

Leuk om te weten: Dit horloge heb ik gekregen van SB Supply om te testen. Neem eens een kijkje in hun webwinkel!

Top 10 smartwatches en activity trackers banner
nv-author-image

Edwin

Edwin test, bekijkt en schrijft reviews over sporthorloges, smartwatches en activity trackers. Daarnaast volgt hij dagelijks het laatste nieuws omtrent (slimme) horloges. Hij praat graag over alles wat met (sport)horloges te maken heeft. Naast horloges schrijft hij ook veel over massage guns. Dit doet hij op Massagegunreview.nl. Contact opnemen met Edwin kan via Facebook of via het contactformulier.