Aanbieding: Fitbit Inspire HR (met hartslagmeter) voor €90,99. Bekijk hier!

Google Fit update: Nog sneller statistieken bekijken

Google Fit logo update

Google Fit heeft een update uitbracht. Naast een aantal kleine veranderingen die je als normale gebruiker niet zal merken, is het geheel ook een stuk sneller geworden. Je kan met een simpele druk of swipe op je scherm de statistieken nu eenvoudig bekijken. Google is hard bezig om zijn fitness app te updaten.

Google is actief bezig met updates

Met elke opeenvolgende vernieuwing van de software verbetert Google zijn fitness-app. Een  update eind vorig jaar maakte het analyseren van slaappatronen mogelijk en bevatte een nieuw donker thema naast het standaard witte. Een update eerder kreeg de app widgets op het startscherm, maandelijkse activiteitenuitdagingen, verbeteringen in het volgen van activiteiten en ademhalingsoefeningen. De update in februari 2020 is kleiner, maar toch erg handig.

Sneller en eenvoudiger

Waar de updates van Google Fit in het verleden nieuwe onderdelen met zich meebrachten, is het nu meer een snelheidsupdate. De februari 2020 update focust zich op het toegankelijker, sneller en eenvoudiger maken en weergeven van statistieken. Dit scheelt voor veel gebruikers lang zoeken in de app.

Fitbit Charge aanbieding

Android en iOS

Of je nu Android of iOS gebruikt, het proces zou vanaf nu sneller moeten zijn, omdat je de speciale app niet direct hoeft te openen. Op Android heb je de keuze om vanaf het startscherm te vegen om bewegingsinformatie te krijgen of op de Google Fit-widget te tikken. Voor iOS-telefoons volstaat een simpele veegbeweging naar links naar de widget in de weergave Vandaag. Je moet er echter wel voor zorgen dat de Google Fit-widget is ingeschakeld in de feed.

Bekijk de aankondiging van Google Fit

Hieronder kun je aankondiging zien van het bedrijf

Voor jou geselecteerd
Mi Band 5 NFC
Xiaomi Mi Band 5: wereldwijde release in juli 2020