Bekijk direct alle Fitbit aanbiedingen van deze week via deze link!⌚

Voetbalscores bekijken op een horloge

Voetbaluitslagen op je horloge bekijken

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste voetbaluitslagen? Dan kan dat tegenwoordig zonder dat je een laptop, tablet of telefoon hoeft te pakken. Je kan notificaties van voetbalscores direct zien op je horloge. Er zijn meerdere horloges geschikt om notificaties op te ontvangen van livescores. De bekendste app is LiveScore app, die meldingen naar je telefoon stuurt. Je telefoon kan je weer zo instellen dat deze notificatie naar je horloge wordt gestuurd. Daarnaast heb je ook de Football Scores notification app en de LIVE score app. Apple gebruikers kunnen Goal Live Scores of Forza Football gebruiken om altijd op de hoogte te zijn van het laatste voetbalnieuws.

Notificaties van de telefoon doorzetten

De eenvoudigste optie is om een live voetbalscore app te downloaden, zoals de bekende LiveScore app. Deze app download je dan op je mobiele telefoon. Via de instellingen van het horloge kan je aangeven of je van deze app meldingen wil ontvangen op je smartwatch. Gelukkig kun je in de LiveScore app zelf goed aangeven van welke wedstrijd je een notificatie wil ontvangen. Je wil natuurlijk niet van de derde divisie in Duitsland bij álle doelpunten een notificatie krijgen! Ik heb zelf bijvoorbeeld meldingen van Eredivisie wedstrijden (alleen van de top 3), belangrijke Premier League wedstrijden en Europees voetbal (NL teams en belangrijke wedstrijden) aan staan.

Een app downloaden op de smartwatch zelf

Naast de optie om notificaties te ontvangen van een smartphone app, zijn ontwikkelaars ook steeds meer bezig met apps ontwikkelen voor smartwatches. Op het moment is dit mogelijk voor Apple en Samsung smartwatches. Er is nog geen (goed) werkende live voetbal score app voor Garmin toestellen in de IQ-store te vinden. Apple gebruikers kunnen Goal Live Scores of Forza Football gebruiken om live uitslagen van voetbalwedstrijden te krijgen. Android gebruikers kunnen het beste (volgens de reviews) Gear LiveScores gebruiken voor notificaties van voetbalwedstrijden.  

Top 10 smartwatches en activity trackers banner

Wedden op voetbal is legaal

Wist je dat wedden op voetbal legaal is in? Het is daarom wellicht nog extra spannend om scores te volgen op je mobiele telefoon. Op de website van wedwiki.nl/wedden-op/voetbal [1] staan meerdere tips die je kan gebruiken, waardoor je niet in de standaard beginnersfouten trapt. Dit zijn bijvoorbeeld:

  • Ben je fan van een club? Zet hier niet op in omdat je fan bent. Je neigt vaak naar een positieve uitslag van het team waar je fan van bent.
  • Bekijk allerlei statistieken die je eenvoudig online kan vinden.
  • Stel een budget voor jezelf in. Hoeveel wil je maximaal inzetten per wedstrijd / week / maand / jaar.
  • Let extra goed op schorsingen en blessures bij de teams. Dit kan tijdens de wedstrijden wel een groot verschil maken.

Hoe kun je het beste live scores krijgen op je smartwatch / horloge?

Om de live scores te volgen raad ik vaak wel de eerste optie uit dit artikel aan. Je download dan een app voor op de telefoon en stelt in dat notificaties worden doorgeven aan de smartwatch. Dit raad ik aan omdat apps voor op de smartwatch nog niet zo goed zijn als die op telefoons.

Voor jou geselecteerd
Gokkast
Gokkasten spelen op een smartwatch