Home » Prijsvergelijker » Alles over het merk Garmin: geschiedenis en producten » Garmin Venu 2 en 2s kopen: Prijzen vergelijken en aanbiedingen checken!

Garmin Venu 2 en 2s kopen: Prijzen vergelijken en aanbiedingen checken!

De Garmin Venu 2 en 2s zijn twee horloges uitgekomen in 2021. Deze horloges zijn de opvolgers van de zeer populaire Garmin Venu-serie. Het verschil tussen de twee modellen zit in de maten. De normale versie (zonder s) heeft een 45mm horlogekast met een 22mm bandje. De Venu 2s-versie heeft een 40mm horlogekast met een 18mm horlogebandje. De S is dan erg geschikt voor mensen met smalle polsen. Wil je de Venu 2 kopen of de Venu 2s kopen van het merk Garmin? Dan is het verstandig om de prijzen te vergelijken. Op deze pagina van onze prijsvergelijker zie je direct de Venu 2 aanbiedingen en beste prijzen, vergeleken bij meerdere populaire webwinkels.

Let op: Deze prijsvergelijker is opgesplitst in twee delen. De eerste prijsvergelijker omvat de Venu 2, de tweede vergelijker de Venu 2s.

Garmin Venu 2 kopen

Hieronder zie je de prijsvergelijker van dit populaire horloge, met het iets grotere formaat.

Garmin Venu 2s kopen

De 2s heeft een iets kleiner formaat qua horlogekast en bandje. Hieronder zie je de laatste prijzen en aanbiedingen van dit horloge:

Top 10 smartwatches en activity trackers banner