Home » Prijsvergelijker » Alles over het merk Garmin: geschiedenis en producten » Garmin Forerunner 745 kopen: prijs vergelijken en aanbiedingen

Garmin Forerunner 745 kopen: prijs vergelijken en aanbiedingen

Eind 2020 is het nieuwste multisporthorloge van Garmin uitgekomen. Deze heeft de naam Forerunner 745 gekregen en wordt gezien als opvolger van de 735XT. Het horloge heeft een adviesprijs van €499,99. In 2021 wordt er verwacht dat dit wellicht nog wel iets zal dalen in de aanbieding. Op deze pagina van onze prijsvergelijker kun je meerdere webwinkels met elkaar vergelijken. Wil je de Garmin Forerunner 745 kopen? Bekijk dan eerst de vergelijkingstabel op deze pagina! Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor het multisporthorloge.

Geïnteresseerd in dit horloge? Lees dan mijn uitgebreide Garmin Forerunner 745 ervaring eens!

Forerunner 745 kopen: prijsvergelijker

Hieronder zie je direct de beste prijzen voor het horloge. De FR745 wordt nog niet overal aangeboden, omdat het een vrij nieuw horloge is. Deze vergelijker vullen we daarom regelmatig aan met nieuwe aanbieders. Tot die tijd heb je in Nederlandse webwinkels, die ook naar België leveren, voldoende keuze tegen een prima prijs!

Informatie over het horloge

Eerder heb ik al een uitgebreide Forerunner 745 informatie artikel geschreven. Hieronder een korte opsomming + video van dit sporthorloge voor serieuze sporters, atleten en triatleten:

  • Maakt gebruik van alle nieuwe functies die Garmin te bieden heeft
  • Krijg suggesties voor dagelijkse workouts van Garmin
  • Interne muziekopslag van 500 nummers. Je hoeft dus niet je telefoon mee te nemen voor opslag.
  • Geen kaarten, zoals op de 945 wel het geval is, wel Trendline
  • Garmin Pay, contactloos betalen. Ondersteuning bij de grootste Nederlandse en Belgische banken
  • Makkelijk wisselen tussen sporten, bijvoorbeeld eerst zwemmen en dan hardlopen en daarna fietsen (triathlon)..

Garmin Forerunner 745 aanbiedingen

Het horloge is pas recent gelanceerd. Vandaar dat er nog geen mega-aanbiedingen zijn. In de prijsvergelijker zie je live de beste prijs voor het horloge. De prijzen worden namelijk dagelijks op meerdere momenten opgehaald. Je ziet vaak bij Wiggle de beste prijs voor de FR745. Bij deze zeer bekende winkel kun je vertrouwd spullen kopen. Het is een van de grootste sportwinkels in Engeland, die ook leveren aan Nederland en België!

Top 10 smartwatches en activity trackers banner