Home » Prijsvergelijker » Alles over het merk Garmin: geschiedenis en producten » Garmin Approach S12 kopen: aanbieding en prijs vergelijken

Garmin Approach S12 kopen: aanbieding en prijs vergelijken

De Garmin Approach is een golfhorloge, zoals elk horloge in de Approach-serie. Je zou dit horloge kunnen zien als een budgetvriendelijk golfhorloge van Garmin. Met de adviesprijs van €199,99 lijkt dit wellicht niet zo, maar gezien andere modellen in de serie, zit de Approach S12 wel aan de onderkant qua 42prijs. Het sporthorloge heeft diverse functies ingebouwd, waaronder 42.000 golfbanen ingeladen, digitale scorekaart en een automatische afstandsberekening tot de green. Ik raad dit horloge persoonlijk vooral aan aan mensen die golfen. Wil je de Garmin Approach S12 kopen? Dan kun je eens een kijkje nemen in de onderstaande prijsvergelijker. Ook zie je dan direct of er S12 aanbiedingen zijn van dit golfhorloge!

Garmin Approach S12 kopen: prijzen vergelijken

Hieronder zie je een actuele prijsvergelijker van dit sporthorloge. De beste prijs staat altijd bovenaan. Je kan het horloge kopen in drie versies, wit, graniet en zwart. Van enkele webshops wordt er slechts één kleur weergeven in de vergelijker. Als je op de bekijk-knop drukt, kun je vaak kiezen uit de andere kleuren. Soms zit er zelfs een prijsverschil tussen deze kleuren.

€182,00
€199,99
12 nieuw vanaf €179,05
Prijs gecheckt op 20 oktober 2021 20:47
Amazon.nl

Deze prijsvergelijker wordt regelmatig aangevuld met nieuwe voorraad en webwinkels. Begin 2021 wordt het horloge alleen bij Amazon verkocht.

Zijn er Approach S12 aanbiedingen?

In de bovenstaande vergelijker staat bovenaan altijd de beste prijs van dit golfhorloge. De S12 is in 2021 uitgekomen, vandaar dat er niet direct goede aanbiedingen waren. Deze worden wel verwacht naar mate 2021 vordert en in 2022 en verder.

Top 10 smartwatches en activity trackers banner