Home » Prijsvergelijker » Het merk Fitbit: alle smartwatches en activity trackers » Fitbit Ace 2 kopen: Prijsvergelijker, aanbieding en info

Fitbit Ace 2 kopen: Prijsvergelijker, aanbieding en info

Fitbit maakt ook leuke activity trackers voor kinderen. Zij kunnen op een speelse manier hun sportieve doelen, die je zelf kan beheren, behalen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk stappendoel voor kinderen of challenges behalen met het Fitbit Ace 2 horloge. Een Fitbit Ace 2 kopen kan je in veel Nederlandse winkels doen. Dit horloge scoort bij ons steevast aan de top van beste activity trackers voor kinderen. In dit artikel bekijk je de beste prijzen en aanbiedingen voor dit kindvriendelijke horloge. Daarnaast zie je ook deals van leuke Fitbit Ace 2 horlogebandjes, want deze kan je eenvoudig zelf verwisselen. Zo krijgt de activity tracker een geheel nieuwe look! Ook lees je meer informatie over het apparaatje zelf.

De Fitbit Ace 2 prijsvergelijker

Hieronder zie je een actueel overzicht van de beste prijzen van dit kindvriendelijke horloge. De aanbiedingen en prijzen zijn gesorteerd van laag naar hoog. Prijzen worden automatisch door ons systeem elke dag opgehaald en bijgewerkt. Als deze tracker in de aanbieding is, zie je dat er ook direct bij staan. Het kindhorloge verschuift dan naar de bovenste positie in de lijst!

Kenmerken van de Ace 2 van het merk Fitbit

De Fitbit Ace 2 is een activity tracker en sportief horloge voor kinderen. Het apparaat is in januari 2019 gelanceerd door het grote sportbedrijf Fitbit. Het is een sporthorloge voor kinderen vanaf 6 jaar. Het ontwerp is ook helemaal speciaal gemaakt voor kinderen. Je kan hele leuke verwisselbare horlogebandjes kopen. Daarnaast kun je het volgende van het horloge verwachten:

  • Verstelbare horlogebandjes:
  • Zelf een “clock face” uitkiezen. Dit is het display van het horloge. Deze kunnen kinderen zelf – samen met een ouder- wijzigen naar wens.
  • Koppeling met telefoon. Als jouw kind een telefoon heeft, krijgt hij of zij alle inkomende berichten en oproepen direct op het display te zien.
  • Fitbit Ace 2 werkt samen met zowel Windows, Android en iOS (Apple) telefoons!

Ontworpen voor ouders die gezondheid en sportiviteit bij kinderen belangrijk vinden

Het apparaatje is een echte activity tracker voor kinderen. Het horloge is zo ontworpen dat kinderen gestimuleerd worden om bepaalde doelen te halen. Deze doelen kun je zelf instellen voor kinderen. Zo kun je een stappendoel ingeven of leuke challenges van Fitbit zelf selecteren. Je kan voor deze tracker een familieaccount aanmaken, zodat je altijd zelf het account kan beheren. Naast sportieve doelen, kun je ook slaapdoelen en andere gezondheidsdoelen instellen. Het apparaat geeft uitgebreide slaapanalyses. Dit kan waardevolle informatie zijn voor ouders.

Informatie in een video

In de onderstaande video van het merk Fitbit zelf, zie je meer informatie over deze gave activity tracker.

Horlogebandjes kopen

Je kan kiezen uit enorm veel gave horlogebandjes. Uit (eigen) onderzoek blijkt dat kinderen het heel erg leuk vinden om (zeer) regelmatig horlogebandjes te wisselen van hun activity tracker. Hieronder zie je enkele leuke goedkope voorbeelden van nieuwe bandjes voor Fitbit Ace 2 tracker voor kinderen. Eigenlijk zou je wel het beste direct het aller-allerleukste bandje samen met jouw kind moeten kiezen ?. Hieronder zie je enkele Fitbit Ace bandjes. Veel van de bandjes koop je bij onze oosterburen. Lees eventueel hier meer informatie over kopen bij Amazon.de:

Screen protector Fitbit Ace 2 voor kinderen kopen

Wellicht overbodig om te melden, maar kinderen maken nog wel eens een krasje op een activity tracker scherm. Een beschermlaag over het scherm van de horloge kan al veel problemen oplossen. Natuurlijk moet je ook met Ace 2 screenprotector erg voorzichtig blijven! Hieronder zie je de beste prijzen en aanbiedingen:

Veelgestelde Fitbit Ace 2 vragen en antwoorden

Een activity tracker kopen is voor veel mensen lastig. Er worden veel gekke termen gebruikt en je ziet door de bomen het bos niet meer. Hieronder hebben we een aantal vragen en antwoorden over deze kindvriendelijke activity tracker op een rij gezet!

⌚Wat zijn de verschillen tussen de Fitbit Ace en Fitbit Ace 2?

De originele Ace is ontworpen voor kinderen van 8 jaar en ouder en lijkt daardoor meer op een fitnesstracker voor volwassenen. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het een Fitbit Alta-lookalike is. Ace 2 daarentegen is voor kinderen die wat jonger zijn. Fitbit zegt dat het is ontworpen voor mensen van 6 jaar en ouder.

6️⃣Voor welke leeftijd is de Fitbit Ace 2 bedoeld?

6 jaar. Fitbit heeft ook de leeftijdscategorie verbreed waarvoor de fitnesstracker van zijn kinderen geschikt is, met de nieuwe Ace 2 voor kinderen van 6 jaar en ouder. De oudere Fitbit Ace is geschikt vanaf 8 jaar.

?Welke Fitbit is het beste voor een kind?

De Fitbit Ace 2 is de beste Fitbit- tracker voor kinderen omdat Fitbit hem specifiek op hen heeft afgestemd. Het heeft een uitstekende functieset, wordt geleverd met een duurzame band en is relatief goedkoop. De Fitbit Ace 2 is voor ouders van kinderen van zes jaar en ouder die hun kind een fitnesstracker willen kopen.

?️Word de hartslag en GPS locatie van mijn kind gemeten?

De Fitbit Ace 2 heeft niet over een hartslagmeter of GPS, zodat fitness-tracking is beperkt tot het aantal stappen en actieve minuten

Top 10 smartwatches en activity trackers banner