Bekijk direct alle Fitbit aanbiedingen van deze week via deze link!⌚

Beste Apple Watch apps van 2020 op een rij

CARROT Fit beste apple appstore apps

Met de on watch App Store van Apple is het in 2020 nog eenvoudiger geworden om apps te installeren op een Apple Watch smartwatch. Wij kijken regelmatig in deze applicatie winkel van Apple om te kijken of er nog leuke nieuwe apps zijn toegevoegd. In deze onderstaande lijst vindt je onze aanbevelingen voor de beste apps voor de Apple Watch in 2020. Dit artikel werken wij regelmatig bij, waarbij we verouderde apps verwijderen en nieuwe favorieten toevoegen. Heb je zelf een favoriete Apple Watch app die je vaak gebruikt, maar niet in onze toplijst staat? Neem dan gerust contact met ons op! Dan voegen wij jouw favoriete app natuurlijk toe!

Hoe installeer je een app op de Apple Watch?

App Store Apple Apps 2020 beste

Voordat je de lijst met onze favoriete en beste applicaties voor de Apple Watch toestellen gaat bekijken, is het misschien handig om te weten hoe je een app installeert op een Apple Watch. Dit gaat in 2020 erg eenvoudig. Je kan het onderstaande stappenplan volgen:

  1. Open de Apple Watch-app op je iPhone.
  2. Selecteer in het onderste paneel ‘Zoeken’ of ‘App Store’.
  3. Zoek de app die u naar uw Apple Watch wilt downloaden.
  4. Tik op uw selectie en vervolgens op ‘Ophalen’ om de download te starten.

De beste app voor trainingen: Strava Apple Watch app

Strava Apple Watch app 2020 beste apps

Strava: Run & Ride Training | Strava, Inc | Gratis |Downloaden

Wil je zonder een iPhone in je zak gaan fietsen of hardlopen? Dan kun je de Strava app voor Apple horloges downloaden. Dit is zonder twijfel een van de beste apps op het gebied van sport. In de App Store van Apple heeft het een Editors Choice-award gekregen en enorm veel positieve beoordelingen. Het duurde even voordat Strava eindelijk beschikbaar werd in de Apple App Store, maar het is het wachten wel waard geweest.

Beste weer-app: Carrot Weather

Carrot Weather

CARROT Weather | Grailr LLC | $4,99 I Downloaden

Winnaar van Apple’s Editor’s Choice-prijs op de Mac en beschreven door The New York Times, Good Morning America, CNN, Wired en meer als een van de beste weer-apps. CARROT Weather is een enorm goede weer-app, waarin je ook meldingen van buien kan krijgen. Een erg goed beoordeelde app die door diverse grote nieuwswebsites positief is beschreven. De app kost net geen 5 euro.

Beste app voor de sportschool: Carrot Fit

CARROT Fit beste apple appstore apps

CARROT Fit | Grailr LLC | $4,99 | Downloaden

Sommige horloges, zoals de Polar Vantage-serie en enkele Garmin toestellen, hebben ingebouwde workouts. Helaas moet je bij de Apple Watch nog wel een aparte app downloaden. CARROT Fit is hier erg goed geschikt voor. De app geeft oefeningen en voorbeelden hoe je deze uit moet voeren. Erg leuk zijn de 7-minuten trainingen, die er voor zorgen dat je elke dag van de week in korte tijd toch aan de nodige beweging komt! De app kost net geen 5 euro en kun je downloaden in de App Store. Eén review vat het wellicht goed samen: Best. Workout app. Ever.

Beste app voor takenlijsten: Things 3

Apple Watch Things 3

Things 3 | Cultured Code GmbH & Co. KG | $9,99 | Downloaden

Wil je dingen gedaan krijgen? Heb je soms moeite met een agenda bijhouden of vergeet je soms dingen te doen? Dan kun je Things 3 downloaden. De investering van bijna 10 euro is het zeker waard. Het is simpelweg de beste ‘takenlijst’-app die je kan vinden voor Apple Watch toestellen. Je kan afspraken plannen en takenlijstjes maken. Herinneringen die je in kan stellen helpen je om dingen gedaan te krijgen.

Beste Apple Watch-spel: Rules!

Rules! | TheCodingMonkeys | $2,99 | Downloaden

Top 10 smartwatches en activity trackers banner

In Rules speel je dagelijks hele leuke mini-games. Deze puzzle-spelletjes helpen je om je brein fit te houden. Deze app is twee jaar op rij verkozen tot beste app in zijn categorie. Het is een spel dat je dagelijks even kort op je Apple horloge kan spelen, maar het hoeft niet. Je krijgt geen straf als je per ongeluk een keer een dagje vergeet. Wij spelen regelmatig met de app. Ideaal voor de dode momenten  op de dag en als je je even verveelt. Het houdt je hersenen op een leuke manier bezig. De app werkt voor horloges met watchOS 3.0 of hoger.

Beste app om notities te maken: Cheatsheet Notes

Apple Watch notities maken kladblog app 2020

Cheatsheets Notes | Overdesigned, LLC | Gratis | Downloaden

Met een simpele polsbeweging kun je de app openen en je notities bekijken en bewerken. Cheatsheet is ideaal voor kleine notities van dingen die je anders misschien zou vergeten. In de Apple Watch app zitten meer dan 200 icoontjes, waardoor je nog makkelijker kan zien waar de notitie over gaat. Je kan zelfs aan Siri vragen of ze een notitie toe wilt voegen aan de app. Het werkt met een iPhone, iPad en de Apple Watch. Een hele goede app voor het maken van notities. De app wordt vooral geroemd om de overzichtelijkheid.

Beste health-app: Streaks

Streaks health en welzijn app 2020 apple watch

Streaks | Crunchy Bagel | $4,99 | Downloaden  

Met streaks kan je slechte gewoonten afleren en goede, gezonde gewoontes aanleren. Streaks kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld stoppen met roken en gezond eten. Daarnaast kan het helpen bij allerlei taken die je per dag kan toewijzen. Dit kan een taak zijn die je dagelijks wilt uitvoeren, een aantal keren per week of eens in de maand. Je kan alles afvinken totdat het een echte gewoonte wordt. Streaks kan voor veel mensen een stok achter de deur zijn om een betere levensstijl te hanteren.

Beste app voor audio-opname: Just Press Record

Just press Record audio opnemen Apple Watch 2020

Just Press Record | Open Planet Software | $4,99 | Downloaden

Op de iPhone is Just Press Record een zeer efficiënte app voor het maken van snelle opnames: tik op de opnameknop, neem wat audio op, stop de opname en je audio wordt vervolgens gesynchroniseerd met de cloud.

Dit is nu ook allemaal mogelijk met de Apple Watch. Je kunt zelfs opnemen zonder dat uw iPhone in de buurt is. Je opnames worden overgebracht naar de cloud. In het Engels worden er ook transcripties geboden, waardoor je een tekstbestand kan downloaden met daarin de woorden geschreven die je hebt gesproken.

Voor jou geselecteerd
Apple-Watch-Series-6-en-Apple-Watch-SE-afbeelding
Apple Cardio fitness-niveau (levels) instellen en bekijken: Stappenplan!